sunnuntai 15. marraskuuta 2020

Muutoksia suunnitelmiin, lähtö Espanjaan

Sunnuntai iltana juna vei meidät jälleen Barcelonaan, josta yöpymisen jälkeen matka jatkui lentäen Almeriaan. Kuultuani uusista rajoituksista, huokaisin helpotuksesta! Ainoastaan kaupunkien rajat suljettaisiin, kauppojen ja ravintoloiden olisi suljettava ovensa klo 18 ja yöllinen ulkonaliikkumiskielto jatkuisi. Meille tämä ei näkyisi arjessa mitenkään. Onneksi! 

Saavuimme siis maanantaina perille ja majapaikassa meitä on kolme jakamassa huoneiston. Minä, velipoika ja ex-miesystäväni. Jokaisella meistä on oma huone, joten ihan luksusoltavat! Tiistaina kävimme vuokraamassa pyörät naapurikylästä, minkä jälkeen tie oli auki. Eka päivänä poljimme 15 kilometriä ja heti toisena päivänä melkein 40 km. Sää on täällä ollut erittäin suotuisa, päivällä reilu 20 astetta ja yöllä 15-17 astetta.

Nyt on ensimmäinen viikko takana ja kävelyä tulee ihan kiitettävästi joka päivälle. Kävelyn lisäksi käymme uimassa tai pyöräilemme velipojan kanssa aina kun on sopiva tilaisuus. Asuntomme sijaitsee talossa mäen rinteessä 100 metrin korkeudessa, mikä lisää rasitusta mukavasti. Ruokailut hoidamme pääasiassa kotosalla, toki kahvilla piipahdamme usein ja kerran viikossa terassilla syömässä. Pidän kiinni periaatteesta, etten mene syömään sisätiloihin. Miten korona sitten näkyy arjessamme? Eipä juuri poikkea mitenkään Suomen oloista aurinkoa ja maskipakkoa lukuunottamatta. Muistetaan käsidesi ja turvavälit, käydään kerran viikossa kaupassa ja ulkoillaan paljon, sellaista korona-arkea täällä eletään.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti