lauantai 19. syyskuuta 2020

Luostolla 12.-19. syyskuuta

Lähdimme ajamaan lauantaina viiden autokunnan voimin ennen aamu seitsemää Mikkelistä pohjoista kohti. Jokainen kuljettaja sai päättää oman reittinsä ja pysähdyimme välillä tapaamaan toisia, mikäli tauot sattuivat sopivasti. Meidän reitti kulki Kuusamon kautta ja sisälsi neljä pysähdystä (kuskin vaihtoa)

Velipoika ajoi alkumatkasta ensimmäiseen pysähdyspaikkaan, josta minä jatkoin sitten vuorollani. Tauolla poikkesimme kahvilla ja välillä syömässä, mutta ihan vain pelkästään jaloittelemassakin oli hyvä pysähtyä. Sää oli matkustamiseen sopiva. Perillä olimme uskomattoman lyhyeltä tuntuvan matkan jälkeen klo 17. Meillä oli hotellimajoitus puolihoitoineen, joten pääsimme majoituttuamme suoraan ruokapöytään. 

Päivän rutiinit muodostuivat ruokailuaikojen mukaan. Aamupalan jälkeen klo 9 vaellukselle, jonne jokainen otti lounaseväät reppuunsa. Paluu iltapäivällä hotellille, jossa oli pieni kylpylä. Ennen iltaruokailua klo 18 ennätti hyvin käydä polskimassa. Pakko myöntää, että ruokailun jälkeen ei juuri huvittanut/jaksanut enää mitään iltaohjelmaa. Osa porukasta mukaan lukien veljeni, kävivät tanssahtelemassa parina iltana viikon aikana.


 Sunnuntaina 13.09. Rykimäkurun vaellus, 16 km













Maanantaina 14.09. Luostotunturin huippu, n. 10 km (sumuisessa säässä vähän valokuvia)



Tiistaina 15.09. Isokurun vaellus Pyhätunturilla, 15 km







Keskiviikkona 16.09. minä pidin vapaapäivän, muut menivät Lampivaaran ametistikaivokselle.




Perjantaina 17.09. kiersimme Sepon kanssa Pyhälatva-Aapan kierroksen, 19 km





























Lauantaina 18.09. pieni vaellus, Keski-Luostolle, n. 10 km, loppupäivä shoppailua








Lauantaina koitti paluu kotimaisemiin, aamupalan jälkeen toistui sama hyväksi havaittu metodi, jokainen kuljettaja sai valita oman reittinsä ja niinpä mekin palasimme tuloreittiä kotiin Kuusamon kautta pysähdellen tauoille silloin tällöin ja vaihdoimme kuljettajaa säännöllisin väliajoin. Perillä Mikkelissä klo 18. 

Osa kuvista on lainattu Sepon albumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti