keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Kapuamisharjoituksia

Aurinkoinen päivä ja henkeäsalpaava reitti. 
Ettei nyt aivan tasamaan tallaukseksi menisi harjoittelumme, suostuin ilomielin välittömästi, kun minulle ehdotettiin erikoisempaa rotkoreittiä. Tosin ensin piti vakuuttaa, ettei mulla ole korkean paikan kammoa, sillä reitillä joutuisi kulkemaan haastavissa olosuhteissa. Vähänkö olisi ollut hienoa tehdä koko kierros, mutta valitettavasti siihen ei aikaa ollut.

Kuvat vaan eivät tee oikeutta korkeuseroille. Harmillista, että mun Garminin ranneke-parka sekosi tuolla rotkossa, en saanut dataa esiteltäväksi. Kun se ilmoitti, että kaksi tuntia ja 10 kilometriä kuljettu, suljin mittauksen, se ei vaan voinut pitää paikkaansa tuolla reitillä.

Ensin nousimme rotkon reunaa kiertävälle polulle, kuljimme aika matkan rotkon reunakäytäviä, ylitimme lukuisia siltoja rotkon yli,  kunnes saavuimme kivikkoon, jossa kapusimme kivien yli joen vartta. Lounastauko päätti etenemisen, käännyimme takaisin, osan matkaa kuljimme tuloreittiä, josta sitten erkani oma polkunsa paluumatkalle. Kaikkein haastavin osuus oli mielestäni laskeutuminen lähtöpaikalle, yllättävää kyllä.

Tänne pääset sinäkin Cppo parin viikon kuluttua! Tervetuloa!



Vielä ihan kesyt maisemat.

Rotkon reunalla.

Uskalsin kurkata reunan yli! Toisella kädellä pidin vaijerista kiinni.

Kerrassaan upea reitti!

Rotkossa korkealla.

Yksi monista ylityspaikoista.

Välillä kävelimme metalliritiläreunustaa, hiukan pelotti.

Kuukautta ennen pääsiäistä pajunkissat puhjenneet!

Ps. Olin kuvitellut, että lihakset olisivat kunnolla kipeät seuraavana päivänä, mutta ilmeisesti olin jo hiukan saanut pohkeille ja reisille treeniä sen verran, ettei ihmeemmin kipuja tuntunut. Kyllä se tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti