keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

2. Zubiri 21 km, nousua 400 m laskua 834 m

Herätys klo 6 ja repun pakkauksen jälkeen liikkeelle. Aamu alkoi hyvässä säässä, sadetta oli luvattu puolen päivän maissa, joten päätimme lähteä ajoissa  liikkeelle. Mustarastaan laulun saattelemana kävelimme ensimmäiset kilometrit. Etsimme aamukahvi paikkaa ja löysimme oikein upean sellaisen noin kahden tunnin kuluttua. 
Näitä merkkejä seuraillaan sitten tulevat viikot

Aamutaivas

Lohduttava tieto, Santiago, vain 787 km

Tulimme näkemään upeita maalauksia erilaisissa seinäpinnoissa.





Joen ylitys, käyhän se näinkin!



Vähän ennen puolta päivää alkoi sade ja polvi oli todella kipeä. Se ei ollut tykännyt ensimmäisen päivän rajusta laskusta. Jotta voisin jatkaa kipeällä polvella päädyin tilaamaan taksin ja loput 7 kilometriä saavuin Zubiriin saksalaisen pariskunnan ja kolmen amerikkalaisen tytön kanssa samalla kyydillä. Onneksi oli iso taksi! 

Tämä oli erittäin suosittu alkuruoka pyhiinvaeltajan menussa.


Yritän löytää jääpussin jostain ja saada polvea haudottua kylmällä, muuta kuulemma ei fysioterapeutin mukaan voi tehdä.  Huominen on vielä arvoitus. Voi olla, että otan yhden lepopäivän, jotta polvi saa parantua.  Velipojalla myös jotain pientä vaivaa polven kanssa, meillä taitaa olla liian painavat reput! Mutta ei lannistuta, matka jatkuu hyvillä mielin. Huomenna luvassa aurinkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti