tiistai 30. huhtikuuta 2019

8. Vapaapäivä Logrono

Olisi aamulla saanut nukkua pitkään, mutta silmät aukesivat klo 6:30. Tietysti! Olimme eilen saapuneet alberguen sijasta airbnb-asuntoon, joka oli aivan mahtava. 3 makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta!!! Mitä luksusta.. Meitä oli neljä henkilöä jakamassa huoneistoa. Velipoika, ranskalainen ystävämme J ja uusi unkarilainen ystävämme G.

Tosin G jatkoi vaellustaan heti aamulla, kun me muut pidimme vapaapäivän, joka ainakin minulle tuli tarpeeseen! Luulenpa että velipoika on samaa mieltä. Tänään on ollut aurinkoinen ja kuuma päivä, onneksi saimme jäädä lepäämään.

Aamupäivällä Cppo ja J kiertelivät kaupungilla, minä pesin pyykkiä ja kasailin jälleen kerran tavaroita. Asunnon luovutuksen jälkeen veimme rinkat albergueen lähistöllä ja lähdimme jatkamaan kaupunkiin tutustumista. Lounaaksi salaattia, minkä jälkeen siesta oli ihana! J lähti kaupungille, minä nukuin ja Cppo kirjoitteli päiväkirjaansa.

Siesta loppui ja velipoika ja J päättivät käydä tutustumassa Riojan viinien valmistukseen, minä haudon polveani jäällä ja kirjoitan vuorostaan päiväkirjaa ja blogia. Illalla vielä ulos syömään ja huomenna vaellus jatkuu. Aurinkoa luvassa huomiseksi, pitää lähteä liikkeelle ajoissa. Saa nähdä onnistuuko :).

Hauskaa Vappua kaikille, täällä ei mitään Suomen vappuaaton kaltaista karnevaalia ole, mutta huominen on vapaapäivä kuitenkin espanjalaisille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti