lauantai 27. huhtikuuta 2019

5. Estellan sijaan Ayegui 27 km 554 m

Aamupalan nautimme poikkeuksellisesti alberguen kahvilassa, lasi tuoremehua, kahvi ja suklaapulla, sillä jo jaksaa kävellä! 15 kilometrin kuluttua pysähdyimme syömään, lounaaksi otin tutun salaatin, vaikka muutakin olisi ollut tarjolla.

Eilisten vehnäpeltojen lisäksi näimme tänään viiniviljelystä ja lampaita. Ruokailun jälkeen totesin, että joku hiertää kengässä ukkovarpaan kynnen vieressä. Pysähdyin, otin kengän ja sukan pois, rakkohan se siinä! Alaskasta kotoisin oleva herrasmies Kim auttoi minua ja pääsin jatkamaan matkaa.

Vahingossa kävelimme tänään 27 kilometriä 22 sijaan. Nyt on olo vähän väsynyt, mutta polvi jaksaa toistaiseksi hyvin. Jäitä pitää vielä tänään löytää. Ranskalainen ystävä on tullut kanssamme kävelemään. Lisäksi saksalainen pariskunta haluaa kulkea samaa matkaa. Tähän mennessä suomalaisia tavattu caminolla kaksi.

Reppu matkustaa kuljetuspalvelulla muutaman päivän, jospa saisin tavaraa vähennettyä ja polven paranemaan, niin jaksaisin sitä jo loppumatkasta kantaa. Tosin kävin tänään ostamassa uuden repun, sillä 10 vuotta vanha reppu on hajoamispisteessä. Liian paljon tavaraa, otaksun!!! Miten tavaroista luopuminen voi olla niin hankalaa? No, sitä harjoitellaan täällä. Toinen asia, jota opetellaan, on ettei wifi toimi aina. Vaikka haluaisi laittaa teille uutisia täältä, on se  välillä mahdotonta.

Laitan kuvia kiinnostuneille taasen näkyviin Whatsapp tilapäivitykseen.

Sää oli tänään aurinkoinen, lämpötila max 15 astetta.

2 kommenttia:

  1. Tervehdys Anttolasta! Olipa kiva lukea kokemuksista. Polvijuttu on kökkö! Täällä vähän samanlaisia ongelmia. Mitäs siellä oikein lepäillään? Nyt on jo 29.4. ja viimenen oli 27.4. Harmi kun en nää kuvia! Jäät lähti eilen ja kävin tänään kokeilemassa melontaa. Tuuli, joten jäi vain kokeiluksi. Härkälintupari oli soitimella. Eka viikko Anttolanhovissa takana. Kivaa ja rankkaa on ollu. Toivottavasti jatko menee hyvissä merkeissä! Kuulumisia ootellen, Päivi

    VastaaPoista
  2. Unohtu laittaa veljelle terveisiä!

    VastaaPoista