keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

KE 17. päivä 50 km

Brändö - Godby

Aamu alkoi aurinkoisena, yöllä oli satanut vielä vettä. Meillä oli noin tunnin matka lauttasatamaan, jossa nautimme aamukahvit. Matkalla näimme kettuja sekä erilaisia lintuja. Maisemat olivat todella hulppeat, niitä kelpasi kuvata.
Matkalla sattui kaikenlaisia kommelluksia, mutta onni oli myötäinen ja asiat järjestyivät! Sade oli lauttamatkan jälkeen uhkana ja poljimme kuin vimmatut, mutta emme ehtineet sitä pakoon. Pidimme lounastauon bussipysäkillä ukkoskuuron aikana. 
Meillä oli laadittu kolme pidempää pysähdystä tälle päivälle. Ensimmäinen niistä oli Kastelholman linna. Kokemus oli miellyttävä, vaikka en historiaa niin harrasta. Seuraavaksi pysähdymme Taffelin tehtaanmyymälään ja viimeiseksi tutustuimme Stallhagenin panimoravintolaan, jossa saimme ruokaa! 
Olin erehdyksessä suunnitellut tälle päivälle päivämatkan, joka todellisuudessa oli liian pitkä! Niinpä jäimme Godbyhyn yöksi, emmekä jatkaneet enää Getaan. Oli viisas päätös! Harmillista, mutta voimia ei enää ollut 20 kilometrin polkemiseen illalla.

Yövyimme uimarannalla tummien pilvien purjehtiessa ohi kuitenkin kuivana säästyen! Hieno päivä kerrassaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti