torstai 18. kesäkuuta 2020

TO 18. päivä 52,87 km

Godby - Degersand

Tänään on poljettu hyväkuntoisia teitä. Aurinkoa vastaan on pitänyt suojautua ja päänsärystä huomaa nestehukan. Kun keli on sopiva, ei huomaa juoda vettä ollenkaan tarpeeksi. 
Olemme ajaneet läpi maaseudun. Perunaa, sitä viljellään täällä tosissaan! Perunapeltoja on kuten viininviljelmiä Ranskassa! Toki vehnää löytyy myös ja joitakin maitotiloja on matkan varrelle mahtunut! Hevosia tosi vähän.

Päivän maisemia ja upeita pyöräteitä!
Juhannusruusut ja sireenit ovat täällä kukkineet jo ilmeisen kauan, unikoita näkyi matkalla sekä muita lukuisia kesäkukkia, joiden nimestä ei aavistustakaan!

Tavoitteena oli polkea läntiseen osaan Ahvenanmaata, Eckerön Degersandiin ja niin vaan pääsimme perille, oli se sen verran rankka ja pitkä matka, että välillä epäilytti! 
Mutta lopputulos oli kaiken vaivan arvoinen. Ihana leirintäalue todella miellyttävine työntekijöineen sekä maininnan arvoinen puilla lämpiävä sauna hienolla hiekkarannalla! 
Tultuamme perille piti huokaista. Sitten leirin pystytys, uiminen ja sauna. Voitte kuvitella, että ravintolassa ruoka maistui erinomaisesti ulkona lämpimässä kesäillassa terassilla. 
Jotenkin iski väsymys kaiken tämän jälkeen, etten klo 20 pidemmälle tainnut valvoa...
 Päivällä oli 20 astetta ja yöksi luvassa 15.

Tässä päivän reitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti