perjantai 17. toukokuuta 2019

25. Astorga

Reilu 250 km jäljellä. Jalat voivat hyvin, mukaan lukien minun polveni! Ihmeparantuminen!

Tänään meillä oli viileä aamu. Toissapäivänä 32 astetta ja tänään 20 astetta vähemmän! Parempi oli kuitenkin vaeltajien kävellä. Tapasin tänään uuden ystävän, Rosannan Italiasta. Puhuimme ranskaa muutaman tunnin, kunnes hän saapui majapaikkaan, Hospital d'Orbigoon.

Suurimmaksi osaksi valitsimme kävelyn tien vartta pitkin, vaikka olisi ollut vaihtoehto kävellä pikkukylien läpi. Veljeni sanoi, ettei halua kävellä yhtään ylimääräistä, kummallista? lmeisesti turnaus väsymys alkaa näkymään!

Sää suosi meitä, sopivan viileää, toissapäivän kuumuudesta ei ollut tietoakaan. Tulevaisuuden säätila näyttää myös hyvältä, aurinkoista ja lämmintä.

Astorgaan saapuminen oli upeaa! Korkealta kukkulalta näkyi kaupunki, matkaa oli vielä reilu 5 kilometriä. Majapaikka poikkeuksellisesti hotellissa, jäämme tänne yhdeksi ylimääräiseksi yöksi. Kävimme illalla kävelyllä kaupungilla todetaksemme, että kunnon ruokaravintolat avaavat vasta klo 21:00. Tervetuloa kaupunkiin! Onneksi kahviloissa saa perusruokaa mihin aikaan tahansa.

Nyt väsyttää. Huomenna kiertelemme kaupungilla ja otamme valokuvia urakalla. Velipoika kuorsaa jo! Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti