keskiviikko 29. toukokuuta 2019

37. Palas del Rei

Tämä päivä oli upea! Heti aamusta aurinko paistoi ja olo oli energinen. Myös veljen eilinen räytymispäivä oli poissa. Pääsimme lähtemään sovitettuna aikana alberguessa syödyn aamupalan jälkeen.  Askel oli kevyt.

Sauvat olivat tarpeelliset heti aamusta. Ensimmäiset kilometrit olivat pelkkää nousua. Lämpötila oli 8 astetta. Se helpotti, ei tullut liian hiki. Saimme kävellä aamun ensimmäiset tunnit melko rauhassa. Polulla ei ollut tungosta. Olimme valinneet kahden pysähdyksen taktiikan. 8 kilometrin kohdalla ensimmäinen tauko ja 17 kilometriä käveltyämme toinen paussi. Kokonaismatka oli 25 kilometriä.

Tulimme perille klo 13:30. Albergue, johon saavuimme oli minulle tuttu jo viime kerralta. Suihkuun, siestan vietto ja kaupungille tutustumaan. Oli liian kuuma. Saimme ostettua jotakin matkamuistoja. Muuten ilta sujui rauhallisesti. Söimme illallista alberguessa.

Loppuviikko on hellettä. Vettä pitäisi juoda tarpeeksi, mutta jotenkin se ei vaan  onnistu. Polvi on ollut ihan kunnossa, en ole tarvinnut teippejä enkä tukea. Olen todella tyytyväinen. Muutenkin jalat tuntuvat sopeutuneen kävelyyn. Kuudes viikko sujuu siis iloisin askelin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti