perjantai 31. toukokuuta 2019

39. O Pedrouzo

Toiseksi viimeinen etappi, on tämä valtava happening. Alku matkasta ihmettelimme korealaisten suurta määrää, tänään tuli Brasilian lipulla varustettua väkeä selkä edellä vastaan paljon. Brasilian ymmärrän, siellä katolisella kirkolla on vahva asema yhteiskunnassa. Korea on kysymysmerkki. Mikä saa kaukaisen Aasian maan kansalaiset liikkeelle. Juttuun heidän kanssaan ei syster joutunut kertaakaan. Porukkaa Indonesiasta , Australiasta, muutama kiinalainen, he olivat seurallisia.

Tietysti espanjalaisia oli paljon, Euroopasta joukossa ykkös tapauksia. Raja oli ortodoksisen kirkon valtapiirin rajoilla. Unkarista, Puolasta, Slovakiasta tapasimme muutamia. Vaeltajia saapui Norjasta, Ruotsista sekä pienestä maasta, jossa asuu jääkarhuja ja Kimi Raikkonen. Meidän lisäksi Suomea edusti 5 henkilöä,  joista yksi asui irlannissa. 

Afrikasta oli Egyptistä nuori nainen, Etelä Afrikan kansalaisia oli useita. Tällä hetkellä seurassamme on Rosanna Italiasta ja Irlannista Paul. Oikea kansojen sulatus uuni, tämä buen camino.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti